Istraživanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj – Politika privatnosti

Zaštiti osobnih podataka naših ispitanika pristupamo s posebnom pažnjom.

U Politici privatnosti možete doznati: koje vrste podataka obrađujemo, zbog čega to činimo, pravne osnove obrade, period zadržavanja podataka, izvršitelje koji im mogu imati pristup, kao i prava koja imate sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

  1. Voditelj obrade

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić

Adresa: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska

OIB: 96547419905

Kontakt: sanja@go2human.com

  • Koje podatke prikupljamo, u koju svrhu i s kojom pravnom osnovom?

U sklopu ankete prikupljamo isključivo osobne podatke u obliku odgovora koje dajete – potrebnih za donošenje relevantnih zaključaka o činjeničnom stanju i spremnosti hrvatskog tržišta na korištenje i pružanje usluga virtualnih asistenata.

Pravna osnova za obradu je legitimni interes voditelja obrade za provođenjem ankete i javnom objavom njenih rezultata.

  • Koliko dugo čuvamo podatke?

Svi podatci prikupljeni u sklopu ankete bit će u potpunosti izbrisani najkasnije u roku od dva mjeseca nakon završetka ankete. 

  • Prava ispitanika i njihovo ostvarenje

Svi ispitanici imaju mogućnost ostvarenja prava na:

•             Pristup osobnim podacima

•             Ispravak netočnih podataka

•             Prenosivost podataka

•             Brisanje osobnih podataka

•             Ograničenje obrade

•             Ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka

Ostvarenje svih navedenih prava možete zatražiti slanjem maila na adresu: sanja@go2human.com

Na našu mail adresu možete se obratiti i sa svim drugim upitima vezanim uz prikupljanje i obradu podataka od strane tvrtke Ljudomat. Na sve zahtjeve se očitujemo u zakonskom roku od mjesec dana.

Prigovor možete uputiti i nacionalnom nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr

  • Izvršitelji obrade i treće strane

Vaše podatke ne prosljeđujemo niti jednoj trećoj strani. Budući da se istraživanje provodi putem servisa Google Forms, tvrtka Google, LLC jedina osim voditelja obrade može imati pristup vašim odgovorima.

Googleovu politiku privatnosti možete pročitati na sljedećem linku: https://policies.google.com/privacy

  • Sigurnost obrade podataka

Koristimo organizacijske i tehničke fizičke mjere kako bismo zaštitili osobne podatke od gubitka, krađe, kao i neovlaštene upotrebe, korištenja ili modifikacije.

Educirani smo o svim pravama i obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka.

Podaci koje pružate prilikom ispunjavanja ankete su zaštićeni SSL certifikatom, tehnologijom koja enkriptira vezu između servera i vašeg internet preglednika, čime se osigurava da nitko treći nema uvid u podatke koje ostavljate.

Posljednja izmjena Politike privatnosti: 29.09.2020.