Anketa: Istraživanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj


UPDATE: Ova anketa zatvorena je 21.10.2020.


Što Hrvati misle o virtualnim asistentima? Koliko ih uopće ima u Hrvatskoj? Tko ih angažira? Što rade? Jesu li zadovoljni svojim poslom? Jesu li klijenti zadovoljni njima?

Do danas u Hrvatskoj nije provedeno još ni jedno (nama poznato) istraživanje na tu temu. Pitanja se gomilaju i sve su češća, a odgovora nemamo. Zato smo odlučili pitati sve Vas i saznati.

Anketa

Od 01.10.2020. Ljudomat provodi istraživanje čija je svrha utvrditi činjenično stanje i spremnost hrvatskog tržišta na korištenje i pružanje usluga virtualnih asistenata.

Istraživanje će se provoditi putem upitnika (ankete) koji uključuje dva posebna seta pitanja:

  • Set pitanja za sve koji sami ne rade kao virtualni asistenti
  • Set pitanja za sve koji sami rade kao virtualni asistenti

Kroz ta dva seta pitanja ispitati ćemo stavove o virtualnim asistentima, kao i stavove samih virtualnih asistenata o poslu kojim se bave.

Vaš doprinos nam je iznimno važan

Svaki Vaš odgovor nam je iznimno važan! Kako bi ovo istraživanje bilo relevantno, nužno je da prikupimo što veći broj odgovora. Zato Vas molimo da nam pomognete i odvojite 5-10 minuta svog vremena i odgovorite na pitanja u upitniku.

Link na upitnik

Upitniku od 01.10.2020. možete pristupiti putem sljedeće poveznice: UPITNIK

Rezultati istraživanja

Rezultate istraživanja ćemo objaviti na ovim stranicama, najkasnije u roku od mjesec dana po završetku prikupljanja odgovora.

Trajanje ankete

Upitnik će biti otvoren za Vaše odgovore od 01.10.2020. do 21.10.2020.

Hvala!

Hvala svima koji su ispunili anketu, a posebna zahvala onima koji su anketu podijelili i sa svojim prijateljima, poznanicima, kolegama i/ili obitelji. Svaki dobiveni odgovor nam puno znači! Hvala vam!


Go2human Hub