Što i kako?

Što je Ljudomat?

Ljudomat je projekt. Projekt koji su pokrenuli virtualni asistenti za kolege virtualne asistente i za sve poduzetnike kojima usluge virtualnih asistenata mogu olakšati i unaprijediti poslovanje (vlasnici tvrtki, obrta, osnivači startupova, voditelji udruga, direktori, voditelji i mnogi drugi).

Cilj projekta Ljudomat je promocija virtualnih asistenata i edukacija poduzetnika o prednostima i mogućnostima suradnje s virtualnim asistentima.

Ljudomat je mjesto gdje virtualni asistent postaje stvaran!

Kako funkcionira projekt Ljudomat?

👩‍💻 Interview s virtualnim asistentom

Na Ljudomatu ćemo objavljivati priče – razgovore s virtualnim asistentima i predstavljati ih glavom i bradom. Tko su, što rade, kako rade? – to su tek neka od pitanja pomoću kojih ćemo domaćim poduzetnicima približiti posao i usluge virtualnih asistenata.

👩‍💼 Interview s poduzetnicom/kom

Makar ih morali tražiti svijećom, znamo da u Hrvatskoj već ima poduzetnika koji su angažirali virtualne asistente. Na Ljudomatu želimo predstaviti i njihove priče.

🎙️ k’o fol podcast

Nakon što nam se virtualni asistenti i poduzetnici malo udomaće i opuste na Ljudomatu, planiramo napraviti i k’o fol podcast s temama poput Što je to virtualni asistent?; Kako ste dobili prvog klijenta?; Što ste radili prošlog ljeta (tjedna)?; Kako Vam je virtualni asistent spasio život? itd.

Bez koga nema Ljudomata?

Nema projekta bez dionika, pa tako nema ni Ljudomata bez virtualnih asistenata i poduzetnika 🤝,

Da bi Ljudomat zaista zaživio kao projekt, trebamo virtualne asistente koji su spremni podijeliti svoju priču i poduzetnike koji žele podijeliti svoja iskustva s virtualnim asistentima.

Pozivamo sve virtualne asistente koji svoje usluge pružaju iz Hrvatske da nam se pridruže, a rado ćemo razmijeniti i pokoju riječ sa poduzetnicima koji surađuju s virtualnim asistentima te objaviti i njihove priče.


Go2human Hub