Idemo na konferenciju za virtualne asistente!

‘ko?VA! Tko? Virtualni asistent!

Ove se jeseni u Hrvatskoj održava prva konferencija za virtualne asistente i sve koje zanima svijet virtualne asistencije. Održat će se u Zagrebu, u petak 21.10.2022., a planiran je bogat program koji će trajati cijeli dan.

Demistificirajmo virtualnu asistenciju i zajedno napredujmo

Konferenciju pod motom “Kolege i kolegice, ne konkurencija!” organizira Go2human Hub sa svojim članovima, virtualnim asistentima. U Hubu vjerujemo u otvoreno dijeljenje znanja, iskustava i najboljih praksi. Vjerujemo u snagu zajednice i da na taj način stvaramo bolje poslovno okruženje za sve virtualne asistente u Hrvatskoj.

Zanimanje virtualnog asistenta je u Hrvatskoj još relativno novo i nepoznato i tek trebamo proširiti svijest o virtualnoj asistenciji. Zato vas sve pozivamo da dođete na konferenciju, da sudjelujete na korisnim predavanjima, da se povežemo i da zajedno napredujemo.

Kako će to sve izgledati?

Koncept konferencije zamišljen je kao cjelodnevno druženje i upoznavanje, isprepleteno zanimljivim predavanjima, panelima, pauzama za kavu i ručak, fotkanjem i ponekim iznenađenjem.

Program konferencije

1. VA Talks

Virtualni asistenti će kroz nekoliko kratkih izlaganja podijeliti konkretne i direktno primjenjive primjere i savjete iz svog iskustva. Cilj ovih predavanja je pomoći kolegama i kolegicama kod traženja novih klijenata i nadogradnje postojeće usluge.

2. Predavanja vanjskih stručnjaka

Vanjski stručnjaci iz područja prodaje, komunikacije i marketinga podijelit će svoja znanja kako bi virtualnim asistentima pomogli da unaprijede svoje poslovanje.

3. Panel s klijentima

Klijenti koji već surađuju sa virtualnim asistentima će nam ispričati što je njima važno u suradnji s virtualnim asistentima i kako to sve izgleda iz njihove perspektive.

4. Future of work and collaboration panel (international)

Ovaj (jedini) dio konferencije održat će se na engleskom jeziku. U njemu će sudjelovati međunarodno prepoznati stručnjaci iz područja outsourcinga, freelancinga i future of work svijeta. Oni će nam pomoći da se dobro pripremimo za budućnost.

Kada, gdje i koliko to košta?

📆 VRIJEME RADNJE 21.10.2022. 09- 16 h

🪧 MJESTO RADNJE HUB385, Petračićeva 6, Zagreb

📜 POUKA PRIČE Kolege i kolegice, a ne konkurencija!

🎤 STIL DJELA Uživo (in-person) + streaming dijela konferencije.

💡 GLAVNI LIKOVI Virtualni asistenti i svi zainteresirani za to zanimanje.

🎟️ ULAZNICE 145 kn

Na Linkedinu i Instagramu prati sve novosti o konferenciji, a za više detalja o samoj konferenciji posjeti web stranicu: ‘ko?VA! Konferencija Virtualni AsistentGo2human Hub